Апартаменти

 

Цветна пролет-в лилави тонове,много цветя,цветни хербарии,цветна красота.В апартамнета има функционален разтегателен диван,холна маса и тв секция,телевизор и хладилник,отделна спалня и огромна тераса.

Летни емоции-цвета на слънцето и лятото,топлия жълт цвят ще Ви накара да се почувствате като  у дома.Слънчогледи,хербарии,слама…и още нещо….В апартамента има функционален разтегателен диван,холна маса и тв секция,телевизор и хладилник,отделна спалня и огромна тераса.

Къща за гости Au Nature съчетава съвременен лукс, с уют на традиция. Тук може да прекарате Вашата пълноценна почивка целогодишно.

Цена на нощувка

90лв

Ароматна Есен

 

Ароматна есен-декорите в стаята напомнят за есенния сезон,в неговото най-красиво измерение,подбрали сме есенни листа,клонки,дръвчета от Стара планина, за да ги декорираме за Вас-нашите гости,всичко е създадено ръчно,с помощтта на природните дадености.

70лв.

Морски тайни

Морски тайни-стаята напомня за морето,корабни въжета,корабче,миди и пясък,събрани от Черно море.Стаята  е обзаведена в синьо бялата гама и носи невероятна хармония.

70лв

Зимно предизвикателство

Зимно предизвикателство-стаята в бели тонове,зимата,снега,заснежените дървета,са красивата част на сезона.Декорите в стаята Ви въвеждат в красива,зимна приказка.

Цена на нощувка

70лв.

Планински романс

Планински романс-тук отоново сме опитали да Ви докоснем до природата и планината,дръвчета,пънчета,клонки,стаята е в кафявата гама.

Цена на нощувка

70лв.

Речни брегове

Речни брегове-стаята е декорирана в сивата гама,речни камъни и речни растения от река Дунав са включени в декорацията.Но оставяме на Вас идвайки тук да ги оцените…

Цена на нощувка

90лв.

Пустинна нощ

Пустинна нощ-тази стая е в бежави нюанси,кактуси,пясък,сухи клони,ще ви отправят към друг красив свят, част от световното природно богатство.

Цена на нощувка

70лв.

Стаите са пет двойни,два апартамента за по четири души и една четворка.Всяка стая е различно декорирана,стилизирана и обзаведена,със собсвен санитарен възел,който също е цветово ориентиран спрямо декора и тематиката на стаята.

Стаите са просторни, светли и топли през зимата,благодарение на локалното парно и конвекторните климатици.А през лятото стаите носят прохладата на Балкана.Много голяма част от декорите в стаите са направени от нас ръчно.Възможност за поставяне на бебешка кошара в стаята. В стаите не се пуши.

Удобства

Всички Стаи разполагат с…

Интернет WiFi
Безплатен интернет на територията на къщата за гости
Телевизор с кабелна телевизия
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
Санитарен възел
Всяка стая има самостоятелен санитарен възел
Отопление-локално парно
локалното парно и конвекторните климатици
Обзавеждане
тоалетка, куфарник, стол, гардероб, хладилник
Тераса
откриваща красива природна гледка