Всичко започва от името, името означава природа, свързано е с природа. Натур или още природен, натурален, ще Ви подскаже за мястото, на което ще попаднете, къща за гости Ау Натур е сред природата, откъсната от света.Nature, Natur, Au Nature, La Natura, Naturleza, Natura, Натура означава едно-природа, естество, натурално, чисто.

Природата  и красотата на Троянския балкан е навсякъде в нейното естество и Вие се докосвате до нея, седейки на терасата, съзерцавайки величествената гледка, която се открива пред Вашите очи, отпивайки глътка сутрешно кафе. Дишате свеж и чист планински въздух, съчетан с тишина и спокойствие.

Сред ридовете на Стара планина сте, в красивия Троянски балкан, разхождайки се по горските пътеки, наслаждавайки се на девствеността на природата, в един следобеден ден. Калдъръмен път води до къща за гости  Au Nature – Вашето място за релакс, обгърнато в спокойствие и тишина, сгушено в полите на Балкана. След Au Nature остава само вълшебството на природата и планината и красотата на троянски балкан. Изберете ни, за да прекарате една зареждаща почивка на планина.

В къща за гости Au Nature, Ви е осигурена нужната доза спокойствие, тишина, чист въздух, бягство от забързаното ежедневие и динамика на града.

За ценители на една различна вдъхновяваща почивка сред красотата на Троянски балкан!